предна   |   карта   |   следваща 2услугите на prototype studio

Решението
за всеки


изнесени разработки: без повече притеснения за растящата работа и режийни разноски. защо да плащате високи заплати и високи данъци? изнесете вашите решения - изследване, разработка, администриране, маркетинг - отговорете на Вашето търсене за намаляне на високите разходи и запазете доброто качество. застанете в позицията на човек, вземащ решения на високо равнище, давайте насоки и анализирайте резултатите, грижата за подробностите е наша отговорност.

решения е-търговия: най-ефективния и бърз начин да бъдат Вашите клиенти в час с последните продукти, позволявайки им да купуват популярни, съвсем нови неща, незабавно.

флаш уеб сайтове: тази технология може да бъде досадна или зашеметяваща - подбрахте ли своя дизайнер внимателно? ние можем да акцентираме деликатно и да насочим вниманието на посетителите дори и върху най-малкия детайл, като в същото време запазваме изящния стил на презентацията.

регистрация на домейн и уеб хостинг: използвайте възможностите на Прототайп Студио ООД за да създадете Вашата уникална интернет идентичност - на ниска цена и достъпна от цял свят.

управление и поддръжка на уеб сайт: дори и най-усъвършенстваната и перфектна машина се нуждае от внимание и поддръжка. ние Ви помагаме Вашия сайт да работи гладко и безпроблемно - без Вашето внимание.

пласмент в мрежата: нуждаете се от подобрение на Вашите позиции и продажби в мрежата? Прототайп Студио ООД предлага правилното решение за Вас - стратегия за уеб пласмент, оптимизация за търсещи машини, подбор на ключови думи, акции за свързване.

Фотограф: Димитър Атанасов